5 Tips about Appliance You Can Use Today

Wiki Article

Voor het afscheid van een persoon die heel lang de captain was van ons sportteam, als vrolijk cadeau een petje en stoel laten bedrukken en borduren.

Deze methode is ideaal voor het aanbrengen van symbol’s, namen of patterns op numerous kledingstukken zoals polo’s, jassen en hoodies. Het grote voordeel van borduren is dat het resultaat bestand is tegen veelvuldig wassen en dragen, waardoor je lang kunt genieten van je gepersonaliseerde item.

Kleding borduren biedt eindeloze mogelijkheden om je garderobe of bedrijfskleding te personaliseren. Of je nu op zoek bent naar een subtiele touch of een opvallend statement, borduurwerk kan je kleding transformeren tot iets unieks. Van informal t-shirts tot professionele bedrijfskleding, borduren voegt waarde en karakter toe aan elk kledingstuk.

Damaris heeft voor mij een mooi borduursel gemaakt op mijn shirts. Heel mooi en strak gemaakt en snel werk geleverd. Super fijn!

Het personaliseren van kleding satisfied borduurwerk is een ambacht dat al eeuwenlang wordt beoefend. Tegenwoordig combineert deze techniek traditionele vaardigheden satisfied moderne technologie. Bij het borduren van kleding wordt een ontwerp met naald en draad in de stof aangebracht, wat resulteert in een duurzame en hoogwaardige Appliance Repair afwerking.

Zelfs voor een klein venture heeft Damaris industrieel top kwaliteit geleverd aan een schappelijke prijs. Aanrader!

Ik had maar een kleine opdracht, maar gelukkig geen probleem. Snelle en prettige communicatie. Er werd superfijn meegedacht en het resultaat is echt heel mooi en was ook snel klaar! De prijs is helemaal prima. Leuk en gezellig persoon ook.

Ze dacht mee en was erg creatief, waardoor ze me ook nog verder heeft geholpen doorway de badge te maken (zie foto). Ik ben meer dan tevreden met het resultaat. Echt een aanrader als je een leuk projectje hebt!

Onwijs lieve eigenaar! Tremendous goed in haar werk en steekt echt passie en liefde in haar bedrijf, ben super goed geholpen en het eindresultaat is prachtig! Zeker de moeite waard om hier je spullen te laten borduren

Alweer erg tevreden more than mijn geborduurde bedrijfslogo op mijn bedrijfskleding.Goed advies gegeven van de kleur van mijn brand op de verschillende type blauwe kleur van de polo's. D & B Ontzettend bedankt!

Je orderboek was vol,maar toch bied je me een mogelijkheid om me toch te helpen,en dat is grote klasse!

Doorway de exclusieve uitstraling wordt het tegenwoordig vooral op kleding toegepast. U kunt de ‘look’ van uw bedrijf, vereniging of instelling nog meer accentueren door de kleding te voorzien van uw eigen brand. Of u laat een geboorte-/verjaardagscadeau van een naam voorzien.

Enable op de grootte: Ik zorg dat het ontwerp in verhouding staat tot het kledingstuk. Te groot of te klein kan de uitstraling negatief beïnvloeden.

Damaris levert prachtig werk en is heel vlot met reageren op vragen. Ik ben heel tevreden en superblij met het resultaat van de bedrukking op mijn shirts!Liesbeth Serné

Report this wiki page